Välkommen till Fotbollsskolan som startar 4 maj!

Fotbollsskolan Råda – Start lördag 4 maj

Nu är det snart dags för årets första fotbollsskola för barn födda 2019 och 2018, det ser vi såklart fram emot.

 

Tider för fotbollsskolan 2024:

Barn födda 2019 – kl. 10:00-10:45

Barn födda 2018 – k. 11:00-11:45

 

Vi välkomnar nya som gamla barn till fotbollsskolan, har man inte testat innan, så är man välkommen att prova på för att se om detta är något för just ditt/dina barn. Vi kommer att vara uppdelade killar och tjejer i respektive åldersgrupp.

 

Vid första tillfället kommer det att hållas en kort samling/information för föräldrar, där vi bland annat kommer gå igenom upplägg och allt som kan tänkas vara bra att veta.

 

Befintliga ledare inför säsongen:

killar 2018: Johan Lövkvist, Petter Björling och Martin Apelqvist
tjejer 2018: Helen Dahl, Jenny Lundqvist (fler ledare behövs)
Det innebär att vi söker efter er som vill ställa upp som ledare för barn födda 2019 men även för barn födda 2018, detta för att fotbollsskolan för den åldersgruppen ska kunna bedrivas.

Vi ledare för barn födda 2018 kommer att finnas på plats vid första tillfället 4 maj för att köra igång fotbollsskolan för barn födda 2019, och kommer vid det tillfället prata mer om behovet av ledare och vad det innebär.

 

OBS! Ni som vill vara, eller testa på, att vara ledare – kom i träningskläder så blir ni lätt delaktiga redan vid första tillfället. Inga fotbollsskor behövs.

 

Övrig information:

På lördag 4 maj kommer det finnas möjlighet att köpa fotbollskit (kläder och flaska) på plats på Rådavallen för de som är intresserade, detta kommer även finnas tillgängligt att köpa i kiosken framöver.
Rådadagen är planerad till lördag 11 maj, det är en uppskattad dag för både barn och vuxna. Mer information finns att läsa separat på laget.se eller www.radabk.nu.
Hoppas vi ses och att barnen är lika taggade som vi!

 

Hälsningar

Ledarna fotbollsskolan