Grattis Hilding!

Vi gratulerar vår Hedersledamot Hilding Karlsson som idag fyller 90 år!

Hilding började i Råda som 14-åring och har därmed varit aktiv i föreningen i över 75 år! Han debuterade i A-laget som 16-åring och spelade hela 304 matcher som en målfarlig anfallare. Hilding fortsatte sedan under många år som lagledare både för seniorlaget och många pojklag.

Hilding har under alla år lagt ner ett enormt arbete på Rådavallen. Både vid alla större arbeten men inte minst den löpande skötseln och Hilding har under sina år i föreningen faktiskt varit med och anlagt alla 3 planerna och alla byggnader som idag finns på Rådavallen. Han är fortfarande en av våra flitigaste deltagare i pensionärsgänget och missar inte heller många matcher på Rådavallen.

Råda Bollklubb säger idag grattis och ett stort tack för allt Du gör för föreningen!

Hilding är också en bra tippare. Pensionärsgänget som träffas varje tisdag och tippar veckans A-lagsmatcher och Hilding har nu två år i rad tagit hem titeln som Årets Tippare!