Landslagsuttagning ur Råda BK F 06

Det är med stor glädje vi kan presentera att Ebba Svensson (nr 8), Ida Selmosson (nr18) och Lowa Ahlén (nr19) från Råda BK F06 lag är uttagna av Lotta Hellenberg som är förbundskapten för F15 landslaget till att medverka vid landslagslägret vid Bosön Lidingö som kommer vara under vecka 31.

Totalt har det tagits ut åtta stycken spelare från Västergötland och det var extra kul att tre av dessa kommer från just Råda BK.

På landslagslägret kommer det delta spelare från hela landet (totalt 128 st) Detta är ett förstadie till kommande landslag och förbundskaptenerna för F15 och U23 landslaget kommer finnas på plats. Dessa tjejer och deras lagkamrater har tränat hårt för att nå dit de är idag och de är verkligen ett bevis på att hårt jobb lönar sig.

Lycka till tjejer på er framtida fotbollsresa!