Premiären avklarad

Vi börjar andra halvlek mycket bra och hittar rättvända mittfältare oftare. Vi är där i nästan-lägen men det stämmer inte riktigt för oss i avslutsfasen. Sandra har en boll inne men det blåses av för offisde, mycket knapp men säkert ett korrekt beslut. Ett stort spelövertag även i andra halvlek och L/N får inte låna boll långa stunder. De sticker ändå upp och får några lägen i omställningarna, något vi bör kunna kontrollera bättre men slarvar i positionerna. I den 77:e hugger Bryngelfors på en målvaktsretur och trycker in 1-1 vilket är riktigt skönt. Nu känner vi att vi har mer att ge och trycker på på ett ledningsmål. Tyvärr sker ett bolltapp och vi kapar deras spelare precis vid straffområdsets linje och domaren blåser straff bara 3 minuter efter kvitteringen. Riktigt tungt! Vi jagar en kvittering men mot slutet är det trötta huvuden och många felbeslut leder till att de alldeles för enkelt kan öka på till 3-1. Vi saknar ändå inte chanser mot slutet och med lite flyt hade vi lika gärna kunnat komma ikapp.

Som tränare nöjd med väldigt många saker från matchen och det är små saker vi behöver jobba med framöver. Alla spelare gör vad de ska och ingen faller ur ramen - extra beröm till Carro Berling som visar stort hjärta ute på plan och dikterar spelet helt. Vi visar med vårat spel att vi defenitivt hör hemma i och håller för division 1 och resultaten kommer att komma det är vi övertygade om.

3-1
Mål Julia Bryngelfors

Stefan BergTränare